Сьогодні вперше наші фахівці провели операцію за допомогою віртуальної операційної Epigar та протестували підключення до системи медичних консультацій Teledoc Health

19.01.2023
Працюємо!
 
Наші лікарі з провели першу операцію за допомогою віртуальної операційної Epiqar.
 
Ця система дає абсолютний ефект присутності в операційній — аудіо, відеоряд, розширення 4К — усе це дозволяє до найменших деталей спостерігати за перебігом операції.
 
Що це значить?
Наші лікарі тепер зможуть залучати віртуально до складних операцій своїх колег із будь-якої точки світу. Відтак шанси на порятунок пацієнтів лише множитимуться.
 
Також наші лікарі мають можливість входити до мережі закладів, підключених до системи медичних консультацій Teledoc Health.
 
Заклад активно проводить трансплантації кісткового мозку, тож через телемедичну платформу запрошує консультації з колегами з Національного інституту раку та НДСЛ “Охматдит”.
 
Консультант, який може знаходитися в будь-якому місці, має змогу повертати в різні боки камеру, відповідно, і екран, змінювати кут нахилу, збільшувати ділянку, яку йому треба детально оглянути.
 
Також робот Litev3 може знаходитись біля пацієнта, який готується до трансплантації, аби можна було дистанційно вести за ним спостереження і спілкування, адже в цей час пацієнт знаходиться в спеціальній палаті з очисткою повітря, води і контакт з ним необхідно мінімізувати.
 
Пишаємось нашими колегами!
Тримаємо свій медичний фронт!