Щирі слова подяки від пацієнтки відділу паліативної допомоги

05.10.2023
 
Знайомтесь!
 
На цій світлині — наша пацієнтка Ольга Іванівна Маслова. Їй 74 роки, проживає вона нині у мальовничому селі Тубільці, що на Черкащині.
Наша героїня — ніжна, красива, мила пані, що сповнена внутрішньою силою і вірою у життя.
 
— Я перебувала на лікуванні у відділі паліативної допомоги з 12 по 27 вересня цього року. Хочу від усього серця подякувати всьому медичному персоналу, — ділиться з нами Ольга Іванівна. — Дякую за їхню чуйність, розуміння проблем хворих. Незважаючи на непрості умови праці, як фізично, так і морально, вони завжди приходять на допомогу! Пацієнти знаходяться у чистоті, а хворих, які не можуть самі вживати їжу, годують. Велика подяка лікарям, медсестрам, які оперативно вирішують проблеми, які інколи виникають у ході лікування.
 
Зі слів пані Ольги їй давно пропонували пройти курс лікування саме у паліативному відділі, але вона відмовлялась. Нині ж не перестає дякувати, і говорить, що саме тут іі «поставили на ноги».
 
— Окрему подяку висловлюю завідуючій відділу паліативної допомоги Людмилі Федорівні Гура, яка досить швидко вирішила цілу низку питань щодо мого подальшого лікування. До слова, вона була моїм лікарем минулого року у відділенні раідології. Я ій за все дуже вдячна. Дуже важливо, коли є ось такий контакт між лікарем та пацієнтом, — підкреслює Ольга Іванівна.
 
— Також велика подяка лікарці Марині Євгеніївні Горбачовій, яка безпосередньо мене лікувала та завдяки її призначенням я почуваюсь набагато краще. Велика вдячність психологу Людмилі Валеріївні Колесниковій. Вона мені дуже допомогла.
Окремо щирі слова подяки висловлюю працівникам харчового відділу, буфетницям. За смачну їжу, хороше, чуйне ставлення до хворих. Дякую дієсестрі Пушкарь С.І. за добре збалансоване меню, в якому враховані вітаміни та мінерали, що так необхідні нам, хворим. Я хворію на рак горла ІV ст. і всі з розумінням ставились до моєї проблеми: їжу перетирали, так як я не можу ковтати, — зазначає наша героїня.
 
Скажемо відверто, що слова подяки чути завжи приємно. І коли вони лунають щиро та зі сльозами на очах, то дуже щемно…
Дякуємо всім нашим пацієнтам за віру у наших медиків, за віру у життя, за невпинну боротьбу над хворобою!
 
Дякуємо ЗСУ за можливість щоденно допомагати вам у цій боротьбі.