«Віримо у перемогу»

10.10.2023
Сьогоднішній день був сповнений позитивними емоціями: одна із наших маленьких пацієнтів здолала хворобу і ми провели їх з мамою додому! ❤️
 
🔹Восьмирічна Аліна К. лікувалась у нашому закладі понад рік.
— Ми приїхали із сусіднього обласного центру, адже почули позитивні відгуки про ваш онкоцентр і ваших лікарів. І дійсно, ми переконались на власному досвіді, що тут високий рівень фахівців, всі працівники з чуйністю та добротою ставляться до дітей, — зазначає мама дівчинки, пані Світлана.
 
❤️Аліна поділилась з нами, що відразу після виписки вони поїдуть купувати їй «лисого» котика, сфінкса:
— У мене буде новий друг! Я запитала в лікарів, мені його можна! Я дуже-дуже рада!
 
Аліна залишила відбиток своєї долоньки на символічній «Стіні Переможця», що є у нашому дитячому відділенні; отримала від медичного персоналу «Медаль Переможця» та грамоту, що засвідчила її Перемогу над хворобою!
 
🔹Були і подарунки від Благодійний дитячий фонд «Подаруй дитині світ» , і повітряні кульки і справжня атмосфера свята! ❤️ Безмежно вдячні за багаторічне партнерство!
 
🔹Окремо дякуємо Тані Прокопович, яка спекла торт і наша юна героїня пригостила ним всіх діток відділення! ❤️
 
— Ми щиро всім вдячні! З прекрасним настроєм їдемо додому! Віримо, якщо Аліна перемогла цю лиху хворобу, то наш тато Володя, який зараз на війні, здолає ворога! І ми всі повернемося додому живими, здоровими і щасливими! — говорить нам мама Світлана.
💙💛
 
Віримо! Переможемо!
Тримаємось! Всім здоров’я, сил та наснаги!