Вітання від голови Черкаської обласної державної адміністрації Романа Боднара

19.06.2020

:

«Шановні медичні працівники!

Цьогоріч відзначення Вашого професійного свята набуло особливої актуальності. Коронавірус змусив нас всіх вкотре задуматися над тим, наскільки беззахисною є людина перед викликами Природи.

Ми в черговий раз переосмислили важливість лікарської професії.

На Черкащині наше здоров’я бережуть майже 15 тисяч медиків: лікарів, фельдшерів, медичних сестер, медбратів, санітарів, водіїв… Ви у складний для суспільства час проявили і продовжуєте проявляти кращі людські та професійні якості. Ви вселяєте впевненість і надію навіть там, де ситуація видається безнадійною.

Не дивно, що Ви, як і військові, перед вступом до професійної когорти так само даєте клятву. Лікарську клятву — як добровільний намір ніколи не відступити від прагнення рятувати людей, навіть ризикуючи власним життям!

Напередодні професійного свята вітаємо всіх медичних працівників Черкащини! Зичимо Вам самим міцного здоров’я для того, аби Ви берегли здоров’я інших.

Ми цінуємо Вас і дякуємо Вам за щоденну працю!»

Серед відзначених на урочистостях з нагоди свята сьогодні також був і Євгеній Володимирович Коляда, завідувач онкогінекологічним центром нашого диспансеру!

Щирі вітання від всіх колег та пацієнтів!