Урочистості з нагоди професійного свята

19.06.2020

 

Напередодні професійного свята голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар спільно із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком привітав медичних працівників області.

– Цьогоріч відзначення Вашого професійного свята набуло особливої актуальності. Коронавірус змусив нас всіх задуматися над тим, наскільки беззахисною є людина перед викликами природи. Ми в черговий раз переосмислили важливість лікарської професії. На Черкащині наше здоров’я бережуть майже 15 тисяч медиків. Я зараз звертаюся до лікарів, фельдшерів , медичних сестер, медбратів, санітарів, водіїв, до всіх працівників медичної галузі: Ви, у складний для суспільства час проявили і продовжуєте проявляти кращі людські та професійні якості. Ви вселяєте впевненість і надію навіть там, де ситуація видається безнадійною.

Не дивно, що Ви, як і військові, перед вступом до професійної когорти, так само даєте клятву.
Лікарську клятву – як добровільний намір ніколи не відступити від прагнення рятувати людей, навіть ризикуючи власним життям, – привітав медиків області Роман Боднар.
Серед кращих пра
цівників галузі відзначений і керівник нашого закладу — Віктор Володимирович Парамонов!

Приєднуємось до вітань!!!

Viktor Paramonov
Roman Bodnar Роман Боднар
Анатолій Бондаренко
Детальніше про захід — на сайті Черкаської ОДА за покликанням: http://ck-oda.gov.ua/roman-bodnar-privitav-medichnix-praci…/