Свято до дня Святого Миколая для онкохворих дітей

20.12.2018
https://gematolog.ck.ua/wp-content/uploads/2018/12/EF6B5857.jpg

День Святого Миколая 19 грудня 2018 року діти обласного онкогематологічного центру Черкаського онкологічного диспансеру провели у святковому, піднесеному настрої.
Завдяки небайдужим людям у цей день діти отримали масу подарунків і позитивних емоцій. Діти школи-санаторію м. Черкаси вже традиційно привітали дітей та вручили величезні пакунки з фруктами, іграшками кожній дитині.  Молоді дівчатка Ю. Хвайба, В. Панова, О. Побережна організували збір коштів на подарунки дітям та принесли в цей день іграшки, набори для творчості. Організатором заходу по збору коштів для онкохворих дітей виступила також Ольга Мартинова — заслужений майстер народної творчості України. 15 та 16 грудня у галереї народного мистецтва України
проходив благодійний ярмарок, виручені кошти були передані в обласний центр дитячої онкології та гематології онкологічного диспансеру.
Учні Першої міської гімназії також провели благодійний ярмарок, під час якого зібрали гроші  та передали батькам для допомоги в лікуванні.  Не залишили в цей день без уваги дітей і представники міської організації аграрної партії України. Голова Черкаської міської партійної організації АПУ Інна Кукуленко-Лук’янець поспілкувалася з медичними працівниками та головним лікарем Віктором Парамоновим, вручила дітям подарункові набори цукерок.
Справжнє свято влаштували дітям студенти, випускники та викладачі ЧНУ ім. Б. Хмельницького — це була і театралізована вистава, і весела розважальна програма, кожна дитина також отримала подарунки.

Були в цей день і дві особи, які щорічно приходять до дітей у відділення з щедрими подарунками та грошовою допомогою батькам. І як завжди, не називаючи своїх імен, радять називати їх «Миколайчиками».

Щиро дякуємо всім, хто долучився до привітання дітей за підтримку!