Наші колеги взяли участь у міжнародному медичному форумі «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи»

14.12.2023
🔹Вчора директор нашого закладу Viktor Paramonov та завідувач блоку трансплантації кісткового мозку Bohdan Skulskyi взяли участь у ювілейному міжнародному медичному форумі
✅МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ: «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи».
🔹Захід присвячений 150-річчю Науковому товариству ім. Т.Г. Шевченка (НТШ), 125-річчю Лікарської комісії НТШ та 25-річчю кафедри та центру клінічної імунології та алергології Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького — ЛНМУ.
🔹На зібранні була присутня велика кількість медиків різних спеціальностей, а однією з тем було обговорення досягнень трансплантології в Україні.
— Мені було за честь представити результати та досягнення роботи нашого відділу у сфері трансплантації гемопоетичних стовбурових клітин. Також учасники зібрання обговорили, яким чином структура трансплантації може розвиватися та покращуватися і домовилися про подальшу співпрацю в сфері навчання персоналу, — зазначив Богдан Скульський.
✅Дякуємо організаторам заходу за змістовну та актуальну зустріч фахівців!
Oleg Samchuk
Maksym Ovechko