Громадська організація «Я не сама» запрошує жінок для безкоштовного отримання протезів

10.12.2019

Для жінок, які перенесли операцію з видалення молочної залози, одним з важливих аспектів реабілітації є збереження жіночності та привабливості.

Сьогодні існує багато можливостей для природного відновлення вашого зовнішнього вигляду без хірургічного втручання. Для цього розроблені спеціальні силіковані протези молочної залози природної форми, зручні спеціальні бюстгалтери для їх кріплення та купальники.

І все це ви можете отримати БЕЗКОШТОВНО за державною програмою (виробництво ортопедичного науково-виробничого реабілітаційного центру «Ортес»).

Протезування проводиться з урахуванням анатомічних особливостей жінки та специфіки проведеної операції.

Досвідчений персонал допоможе підібрати для кожної жінки найбільш відповідний по формі, розміру, вазі протез молочної залози та ліфи для його кріплення, головна функція яких — надійна фіксація екзопротезів.

Правильно підібраний протез не тільки компенсує видалені груди, але й дозволяє запобігти захворюванням хребта (сколіоз, кефоз тощо), які можуть виникнути, якщо не носити протез, а компресійний рукав допоможе позбутися набряку руки після операції.

Громадська організація «Я не сама» запрошує жінок для безкоштовного отримання протезів.

Щодня з 10.00 до 15.00 за адресою вул. Мендєєлєва,7, на 4 поверсі онкодиспансеру (мамологія) звертайтесь до Ольги Володимирівни Литвиненко.
Телефони: 067-473-97-63, 0472-56-03-40