Дякуємо Ротарі Клуб Черкаси-центр та Rotary Club Santa Rosa за нове обладнання

26.05.2022
 
Сьогодні від нас знову лунають слова подяки благодійникам!
Дякуємо 
Ротарі Клуб Черкаси-центр та Rotary Club Santa Rosa за неймовірну акцію.
У Черкасах для дітей був організований конкурс малюнків про Україну. Участь взяли, як і черкаські школярі, так і діти-переселенців. Потім малюнки було оцифровані, а у США надруковані і продемонстровані на виставці-аукціоні.
Небайдужі до долі нашої держави та наших дітей американці на цьому заході зібрали 11500 доларів. За них було придбано чотири модульні монітори пацієнта 5Q, книги, фрукти, іграшки для наймолодших пацієнтів нашого закладу.
Щиро дякуємо всім ротарійцям! Знаємо, що по всьому світу ця організація об’єднує небайдужих та добрих людей.
Зокрема, висловлюємо слова щирої вдячності президенту Благодійного фонду «Ротарі Черкаси», паст-президенту ротарі-клубу «Черкаси-центр» Igor Korsun , дякуємо також Tetyana Ocheretyana та Serhiy Sayenko
Низький уклін Леоніду Лащенку та його родині у США — Олені, Катерині, Девіду, Leana Tarvin Katya Chen David Chen за організацію і проведення заходу безпосередньо закордоном.
Нині наш заклад переповнений пацієнтами. Багато пацієнтів з регіонів, що постраждали, або й досі знаходяться у зоні бойових дій. І такі моменти єдності та допомоги дають надію кожному з нас: переможемо хворобу — переможемо війну!