Для Центру дитячої онкології і гематології зібрали 50 тисяч гривень

26.03.2021
gol.jpg

Зовсім нещодавно у нашому місті були започатковані благодійні зустрічі з відомими людьми, організаторами яких виступила ГО «Сила дівчат». Очолює цю організацію та є автором ідеї  Єлизавета Юрушева, дружина нинішнього голови Черкаської ОДА.

Під час заходу до Черкас завітала призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова. Вона провела майстер-клас для юних гімнасток та поспілкувалась з громадськістю в обласній філармонії.

Загалом благодійникам-організаторам акції вдалося зібрати 50 тисяч гривень і сьогодні сертифікат на цю суму передали, як і планувалось, для потреб Черкаського обласного центру дитячої онкології і гематології нашого закладу.

Щиро дякуємо за увагу до онкохворих дітей. За розуміння їх потреб та постійну підтримку.

– Вдячні за акцію та здійснену благодійну роботу, до якої, фактично, долучився кожен учасник заходу, –  зазначила в. о завідувача Черкаського обласного центру дитячої онкології та гематології Аліна Облап. – Ми вдячні за будь-яку допомогу та сподіваємося на подальшу підтримку. Адже, незважаючи на фінансування з державного бюджету, у нас є потреба для покращення оснащення нашого відділення, аби дітям було комфортніше.

Зараз у закладі лікують 17 дітей. Більшість з лейкозом, пухлинами головного мозку, неходжкінськими лімфомами. Необхідними основними протипухлинними препаратами вони забезпечені повністю.