Звернення директора диспансеру до черкащан та пацієнтів

24.03.2020
Шановні пацієнти!
Шановні черкащани!
 
Інформуємо вас, що згідно Наказу МОЗ №698 від 23.03.2020 року «Про затвердження тимчасових заходів у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2»
наш заклад потрапляє в перелік тих, що не підлягають припиненню термінових та невідкладних планових госпіталізацій та планових операцій.
Ми продовжуємо працювати в звичному для вас режимі, але в умовах карантину.
Щодня в області з’являється більше 10 нових онкохворих, трапляються рецедиви, нікуди не зникло тривале протокольне лікування пацієнтів, адже його не можна переривати. Постійного догляду потребують паліативні хворі.
Наші пацієнти є однією з найбліьш вразливих категорій, вони перебувають у зоні ризику зі своєю ослабленою імунною системою. Ми не маємо права зупинятися.
 
Ви потребуєте сьогодні, як ніколи, нашої відданої роботи.
 
Користуючись нагодою, щиро вдячний всім за допомогу в організації транспортування нашого медперсоналу на роботу й додому.
 
Лише разом, у взаємодії, взаєморозумінні та у взаємоповазі ми здолаємо всі негаразди та подолаємо всі проблеми, що є нині в державі.
 
З повагою
Директор КНП “Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради“
Віктор Парамонов