Про обмін досвідом із медиками Києва, Дніпра і Кропивницького

03.06.2021
3-cherv.jpg

Цього тижня Черкаський обласний онкологічний диспансер відвідали представники медичних закладів із різних міст України.

Фахівці з Києва, Кропивницького та Дніпра приїхали перейняти наш досвід,  поділитися  власними напрацюваннями, знайти спільні точки дотику у вирішенні низки виробничих, адміністративних питань, а також ознайомитися з матеріально-технічною базою нашого закладу.

За результатами моніторингу, Черкаський онкологічний диспансер – у трійці лідерів в Україні за обсягом надання послуг. Також перебуває на першій позиції за кількістю пакетів медичних послуг за договорами з НСЗУ. Черкаський онкодиспансер єдиний в Україні має сертифіковану лабораторію для здійснення високоточних досліджень.

У нас таки є чим пишатися! І чим ділитися з колегами!

Під час зустрічі медики оглянули Обласний лікувально-діагностичний гематологічний центр: палати інтенсивної терапії гемобластозів, ліжка для проведення трансплантації стовбурових клітин, кріосховище, а також патгістологічну лабараторію, де виконують імуногістологічне дослідження клітин.

Фахівці оцінили оснащення лабораторного центру, де здійснюють близько 100 найменувань різних досліджень: гематологічних і біохімічних. Гості були позитивно вражені висококваліфікованим кадровим забезпеченням та рівнем підготовки працівників онкодиспансеру.

Адміністрація Черкаського обласного онкологічного диспансеру дякує медикам, які приїхали перейняти наш досвід і поділилися власними напрацюваннями.

Феофанія клінічна лікарня TomoClinic Дніпропетровська міська багатопрофільна клінічна лікарня 4

Детальніше про гостей, які завітали з інших медичних закладів:

У клінічній лікарні «Феофанія» фахівці надають діагностично-лікувальні послуги. Пацієнти отримують стаціонарну медичну допомогу в 28 лікувальних та 8 діагностичних відділеннях відповідно до уніфікованих стандартів медичних технологій.

У планах закладу – упровадження гематологічної, аутологічної та органної трансплантації. Тому співробітники детальніше ознайомилися з методами відбору та зберігання стовбурових клітин.

Кропивницький онкологічний центр «TomoClinic» – перший і єдиний в Україні медичний заклад, де пацієнтам з онкологічними захворюваннями доступний найбільш сучасний, точний і ефективний метод лікування — томотерапія.

Варто зазначити, що це перший приватний заклад, що уклав договір з НСЗУ для радіологічного лікування хворих.

🔸Дніпропетровська мiська багатопрофiльна клiнiчна лiкарня № 4. На базі відділень функціонує 6 наукових кафедр Дніпропетровської медичної академії.

Фахівці закладу співпрацюють спільно з провідними медичними компаніями і клініками України, Європи та Америки. Під час здійснення діяльності медики реалізовують перспективні наукові програми з актуальних напрямів сучасної охорони здоров’я.