Наші колеги — серед переможців!

22.11.2023
⚡️ 2 дні, 16 доповідей та кейсів, 35 онкологів та гематологів з усієї країни під одним дахом Biopharma Plasma!
 
👩🏻‍⚕️17-18 листопада пройшов освітній воркшоп в рамках спільної з УкАДОГ грантової програми на підтримку дитячих гематологічних відділень та відділень трансплантації гемопоетичних стовбурових клітин.
 
🙏Дякуємо за цю чудову можливість колективу найбільшого у Східній Європі підприємства з виробництва препаратів плазми «Biopharma Plasma», президенту Констянтину Єфіменко, директорці зі стратегічного розвитку Оксані Плотніковій, а також ідейній натхненниці заходу – керівниці проєкту «Онкогематологія» Анастасії Жалубак.
 
Висловлюємо вдячність колегам, які долучилися до заходу та модераторам – Олександру Лисиці, Анні Гільфановій, Анастасії Бондаренко.
 
🎓 Щиро вітаємо переможців: Яну Рижко, Ірину Грабовську, Андрія Будзина, Михайла Адирова, Леоніда Саніна, Аліну Облап і Володимира Галича.
 
Об’єднані ідею перемоги не тільки України, але і маленьких українців у їх боротьбі за життя! Їх мужність та сила єднає та робить нашу спільноту потужною та ефективно 🙌
 
Джерело матеріалу: https://www.facebook.com/UkrPSPOH/posts/pfbid0UKTqNRkXKLZJmX5TfYNnzALMiP9q1HrwNKL11DCTYYApafMpf8vBW5geDrcX93X4l