Чергова ТКМ у нашому закладі. Донор із Франції

11.04.2024
Серед безмежного простору світової спільноти, серед мільйонів сердець, є ті, що збігаються. І сьогодні ми хочемо поділитися історією, що втілює нашу місію та показує, як кожен з нас може бути частиною величезної зміни.
 
Іван, 33-річний мужній борець з лейкемією з Черкас, отримав неймовірний подарунок – шанс на життя. Цей подарунок прийшов від небайдужої людини, донора кісткового мозку з Франції, який став світлом у темряві, підтримкою в боротьбі за кожен день. Наш кур’єр зустрів клітини на кордоні з Польщею та доставив їх в Обласний лікувально-діагностичний гематологічний центр КНП «ЧООД ЧОР»
Завдяки невтомній праці українського і світового реєстру, та підтримці кожного, хто вірить у важливість донорства, ми змогли здійснити це чудо. Доставка клітин – це не просто логістика, це місток між життями, який нам вдається будувати разом. ❤️
 
Щиро дякуємо кожному, хто долучається до нашої місії, стаючи донором чи підтримуючи наші зусилля. Саме завдяки вам ми можемо дарувати надію та підтримку тим, хто її потребує найбільше.
Разом ми сильні. Разом ми можемо перемагати. Приєднуйтесь до нас, щоб створити ще більше історій успіху! 💥